Milí návštěvníci, vzhledem k aktuální situaci a nařízení vlády ohledně zabezpečení před nákazou koronavirem zavádíme bezpečnostní opatření a naše showroomy v Brně a Praze budou od 14.3.2020 až do odvolání ZAVŘENY. Kromě showroomů zůstává náš provoz bez omezení a jsme vám plně k dispozici na telefonech, e-mailech a dalších zařízeních vzdálené komunikace.   O dalším postupu vás budeme informovat prostřednictvím našich webových stránek a sociálních sítí. Děkujeme za pochopení a přejeme vám všem pevné zdraví.

Jak čarovat v kuchyni? S parní troubou!

Proč by ve vaší kuchyni neměla chybět parní trouba? Protože vám neuvěřitelně pomůže zkrátit čas v kuchyni! Vy se tak můžete věnovat své rodině nebo svým nejoblíbenějším aktivitám a přitom bude výsledek vaření mnohem chutnější a zdravější než kdy předtím. Chcete vědět, jak je to možné?

Parní trouba Miele

Proč tolik povyku?

Multifunkční trouby při pečení nevyužívají standardní ohřev, ale přeměňují vodu na páru a právě pára je zodpovědná za všechna ta kouzla. V páře se suroviny připravují mnohem konzistentněji a nevysušují se. Například velmi oblíbeným a především zdravým řešením je příprava tučných jídel v parní troubě. Například maso jednoduše položíte na mřížku, vložíte do něj tepelnou sondu, abyste přesně věděli, na jakou teplotu jej připravit a přebytečný tuk lehce kape na spodní plech a maso tím pádem není uloženo v omastku, který se z něj uvolňuje. Díky vlhkému prostředí se ale nikdy nestane, že by se maso vysušilo! Proto je například parní trouba tolik oblíbená i pro ohřívání potravin. Naopak oproti mikrovlnné troubě totiž nehrozí, že by se potraviny vysušily. 

Přesvědčte se sami ve videu, jak jednoduché to je:

Šetříte čas, energie, peníze

Velmi oblíbenou vlastností páry samotné je ale její minimální schopnost absorpce. V praxi to pro vás znamená, že pára nepřenáší vůně připravovaných jídel, a proto můžete zároveň připravovat zeleninu, rybu a třeba i dezert. Nehrozí, že by se stala nějaká nehoda a úžasný křupavý jablečný koláč nevoněl tak, jak má. Díky multinásobné přípravě jídel tak ušetříte čas, ale také energie, protože nemusíte troubu nechat zapnutou mnohem déle nebo používat další spotřebič. A to znamená šetření peněz.

Jak na to?

Příprava jídel s parní troubou je naprosto jednoduchá. Nejprve se musíte ubezpečit, že je v nádržce na vodu dostatek vody, z které se bude poté vytvářet pára. Poté už stačí vybrat jen správný program a nechat troubu pracovat. Vůbec ale naprosto vůbec se nemáte čeho bát! Ani nehrozí to, že byste jídlo spálili - v páře se to opravdu nestane.   

Můžete si tak například připravit bohatou svatomartinskou hostinu během chvilky! Stačí se jen prokliknout na video:

 husa

 

Zaujalo vás řešení multifunkční parní trouby do vaší kuchyně? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám s výběrem poradíme nebo navrhneme celou kuchyni.

 

Prohlédněte si galerii produktů:

 

 

Nebo se inspirujte našimi návrhy kuchyní:

 Návrhy kuchyní

 

 

 :