Dřevěné štěpky na uzení

Kód: 113986 113993 113962 113979 Zvolte variantu
Značka: Big Green Egg
265 Kč
Dodání 1 týden Dodání 1 týden Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Typ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Každý šéfkuchař, který používá Big Green Egg, má svůj vlastní styl. S originálními dřevěnými štěpkami na uzení (Wood Chips) získají vaše jídla charakteristickou uzenou chuť. Smíchejte (namočené) dřevěné štěpky s dřevěným uhlím nebo jich hrst rozsypte na dřevěné uhlí. Nebo můžete udělat obojí: je to jen na vás. Přesně jako rozhodnutí, které štěpky na uzení si vyberete: Hickory ořech, pekanový ořech, jablko nebo třešeň.

Štěpky na uzení Wood Chips totiž vždy ovlivní chuť výsledného jídla.
Hickory ořech se hodí k červenému masu, ke krůtímu nebo kuřečímu masu.
Pekanový ořech dodává charakteristické lahodné aroma rybám nebo drůbežímu masu.
Jablko podtrhne přírodní sladkou chuť ryb, mořských plodů a drůbežího masa.
Třešeň se zase skvěle hodí pokud pořebujete podtrhnout jemnou a ovocnou chuť jídla.

Jedno balení dřeva na uzení Wood Chips má objem 2,9 l.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grily
Objem: 2,9 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

banner big green egg

Grily Big Green Egg jsou legendárním ztvárněním typu grilu kamado. Keramické obložení, které se může pyšnit kvalitou a certifikací NASA dokonale udržuje správnou teplotu a vy si tak váš steak můžete užít dosyta! 

Nejen steaky a grilování je možné v Big Green Egg připravovat. Díky své jedinečnosti, kterou grily BGE reprezentují již od roku 1974 můžete nejen grilovat, ale také vařit, péct nebo třeba udit.

Grily jsou nabízeny v sedmi různých velikostech a k nim si můžete vybírat desítky různého příslušenství. A to buď od, podle nás téměř povinných, stojanů, které umožní snadnou manipulaci až po různé nádobí, chytré pomocníky jako teploměry až po materiály sloužící k zapálení ohně. 

Přečtěte si více o grilech Big Greeen Egg v našem článku.